Waarom video essentieel is voor iedere onderneming

Wim Symoens

1 aug, 2020

Veel ondernemers worden nerveus wanneer er gesproken wordt over video, dat is vaak nog onbekend terrein, dus die reactie is helemaal niet ongewoon !

Nochtans is video is de snelst groeiende trend op gebied van web marketing.

Het is belangrijk om het te blijven herhalen: IEDER BEDRIJF heeft video nodig om de eenvoudige reden dat video het beste resultaat oplevert van alle online media. Facebook heeft een stijging genoteerd van 50% in video views tussen mei en juli van dit jaar, dat heeft er zeker te maken dat video’s nu vanzelf beginnen spelen in de newsfeed.

Ik spreek vaak met ondernemers over het gebruik van online video en velen zijn terughoudend om eraan te beginnen omdat ze denken dat het te moeilijk is, arbeids intensief en je hebt er duur materiaal voor nodig. Dit hoeft allemaal niet zo te zijn, dus blijf lezen…

Je kan mogelijk denken dat online video nog redelijk nieuw is en terwijl je weet dat het hot & trending is, denk je tegelijk dat het niet essentieel is. Ik hoor die argumenten ook wel, niettemin zijn dat soort meningen mijlenver verwijderd van hoe consumenten in deze tijd met online media omgaan. Je klanten zoeken wel degelijk naar info en referenties op Youtube. Video springt er ook uit op je website, wanneer het goed geplaatst wordt. Video is helemaal niet meer nieuw, integendeel, als je nu niet met video werkt ben je niet mee met je klanten en de digitale communicatie!

Als je online een impact wil maken is video essentieel voor iedere onderneming!

Bij deze daag ik je uit voor een split-test: we maken een vergelijking tussen je oude vertrouwde communicatie en een aantrekkelijke hedendaagse video.

Bekijk de video voor meer info:

Heb je zelf ervaring met welke resultaten video voor jou heeft opgeleverd, plaats dan je comment in het veld hieronder.

Elke onderneming start met een idee. Wij zetten dat idee om in beeld!

Heb je vragen over video of marketing? Onze video experts geven graag advies.

I

Hoe ga je van start met video?

We helpen je graag en leggen je uit hoe jouw videoproject van A to Z vorm kan krijgen.

Onze diensten

Professionele video marketing doet groeien

Video marketing is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe zet jij video’s in om je bedrijf, je product en je klanten in de spotlight te zetten?

Op zoek naar een professionele aanpak? Duw op onderstaande knop, vertel ons in een kort formulier over je project en wij nemen snel en vrijblijvend contact met jou op.

Ontdek meer

Chat GPT + Video Marketing

Chat GPT + Video Marketing

Hoe kan je Artificial Intelligence of ChatGPT gebruiken om je videomarketing te verbeteren?   ChatGPT + Video Marketing? ChatGPT kan effectief...

Lees meer