De video brochure waar je niet naast kan kijken!

Wim Symoens

1 mei, 2022

De video brochure is een bijzonder originele manier om je expertise of producten te tonen aan klanten of prospects

We hebben recent een flink aantal video’s gemaakt voor onze klant Eco Heating. Ze zijn gespecialiseerd in geothermie voor alleenstaande woningen, verkavelingen en grote gebouwen.

Met deze videokaart gaat Eco Heating architecten en bouwpromotoren op de hoogte brengen van de verschillende mogelijkheden en voordelen van geothermie.

Als je de combinatie kan maken van een goede brochure met overtuigende videocontent, maak je natuurlijk flink indruk op je prospect of klant.

De toegevoegde waarde van de video brochure zit in de combinatie van video en print. Daardoor val je direct op en zorg je voor een positieve indruk & beleving. De combinatie tussen een brochure en video maakt dat je boodschap nog duidelijker overkomt.

Meer info over Eco Heating en geothermie vind je hier

De voordelen van een video brochure

Hoge aandachtswaarde

Een video brochure is een unieke combinatie van drukwerk met bewegend beeld en geluid. De video start automatisch wanneer je de brochure opent en trekt onmiddellijk de aandacht. ‘The best of two worlds’ gecombineerd in één medium. Zo heeft je boodschap gegarandeerd een positief effect.

Eindeloze mogelijkheden

We produceren voor jullie een opvallende en originele video uitnodiging, een handleiding, visitekaartje, direct mail, … Je communicatie gaat niet onopgemerkt voorbij! Dankzij de hoog waargenomen waarde van de video blijft de kaart ook langer bewaard.

Compleet herkenbare huisstijl

De brochure kan vormgegeven worden volgens je huisstijl zodat je direct herkenbaar bent. Zowel de kaart als de video geef je helemaal vorm zoals je zelf wil. Op die manier is het eenvoudig om de video brochure perfect op jullie huisstijl te laten aansluiten. Bovendien is het mogelijk om in 1 kaart meerdere video’s te laten afspelen. Er kunnen tot 8 video’s toegevoegd worden. Unieker kan je boodschap niet worden.

Bepaal je eigen formaat en kwaliteit

Je hebt de keuze uit verschillende formaten; van visitekaartje tot A4, zowel landscape als portrait. Er zijn verschillende schermformaten mogelijk, variërend tussen 6 tot 25cm.

Lange afspeelduur

De brochure is niet enkel geschikt voor korte clips, afhankelijk van het geheugen kan je zelfs tot 1,5u aan video plaatsen. Standaard is 128MB wat goed is voor video’s tot 6 minuten. Langer afspelen is ook mogelijk met een geheugen van 256MB, 512 MB, 1 GB tot 4 GB.

Lange termijn (her)bruikbaar

Iedere kaart komt met een eigen USB kabeltje, zodat je zelf video’s kan toevoegen of aanpassen in de brochure. Verandert je aanbod, dan pas je gewoon de brochure aan. Of personaliseer de kaart op maat van de ontvanger!

Geen minimum oplage

Of je nu honderden exemplaren van deze video brochures wenst of er slechts enkele wenst, elke oplage is mogelijk.

Een video brochure bestaat uit:

   • een uitklapbare brochure van hoogwaardig gepersonaliseerd karton
   • video die afspeelt bij het openen van de brochure
   • optie tot meerdere video’s in één brochure
   • buttons om geluid en video’s te bedienen
   • geïntegreerd LCD-scherm
   • ingebouwde speaker

   

Neem gerust contact met ons op en we bespreken wat de meest geschikte video strategie is voor je bedrijf, product of dienst.

We helpen je graag bij de uitvoering van je eigen videomarketing plannen, klik hier voor meer info

Elke onderneming start met een idee. Wij zetten dat idee om in beeld!

Heb je vragen over video of marketing? Onze video experts geven graag advies.

I

Hoe ga je van start met video?

We helpen je graag en leggen je uit hoe jouw videoproject van A to Z vorm kan krijgen.

Onze diensten

Professionele video marketing doet groeien

Video marketing is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe zet jij video’s in om je bedrijf, je product en je klanten in de spotlight te zetten?

Op zoek naar een professionele aanpak? Duw op onderstaande knop, vertel ons in een kort formulier over je project en wij nemen snel en vrijblijvend contact met jou op.

Ontdek meer

Chat GPT + Video Marketing

Chat GPT + Video Marketing

Hoe kan je Artificial Intelligence of ChatGPT gebruiken om je videomarketing te verbeteren?   ChatGPT + Video Marketing? ChatGPT kan effectief...

Lees meer