Stichting tegen Kanker

Stichting tegen Kanker

Stichting Tegen Kanker.

Voor de Stichting produceerden we een reeks van reportages over de verschillende activiteiten die ze organiseert ten voordele van kanker onderzoek en preventie.
Bekijk in dit filmpje een overzicht van alles wat de stichting dankzij de donateurs, vrijwilligers en partners kond waarmaken.

Schoonheidszorgen voor kanker patiënten

Stichting tegen Kanker wil patiënten helpen om hun voorkomen te verzorgen zodat ze, ondanks de effecten van de ziekte en de behandeling, een positief zelfbeeld en een zo goed mogelijke levenskwaliteit behouden.

Kinderkankerdag

Ieder jaar organiseert de Stichting de kinder kankerdag, om hen toch een dosis plezier te bezorgen ondanks hun delicate gezondheid.

Levensloop

In dit filmpje ontdek je Levensloop door de ogen van de deelnemers. Een prachtig evenement voor de strijd tegen kanker. Ontdek er alles over op www.levensloop.be

Meer info over deze reportages vind je op www.kanker.be

Wil je ook een video op maat van jouw bedrijf en doelgroep?

Ik werkte met Wim samen op diverse projecten voor Stichting tegen Kanker. Onze mooiste realisatie waren de virtuele labobezoeken van 2020 waarin we de donateurs een blik achter de schermen gaven bij de onderzoekers. Hij straalt ongelofelijke expertise uit in project management en was ook inhoudelijk als regisseur zeer sterk. Hiernaast omringt hij zich met de beste mensen. ideaal als project manager! We werkten zeer complementair en heb heel wat van hem geleerd. Ik kan dan ook iedereen aanraden om met Wim in zee te gaan voor alles wat met video te maken heeft.
Gert-Jan Loix

campagne manager Stichting tegen Kanker

Gert-Jan Loix

Wat zijn de voordelen van een professionele video?

Bereik de juiste doelgroep

Jouw doelgroep vindt jouw video’s op de plekken waar zij vertoeven en actief zijn. De juiste video op de juiste plek.

Meer zichtbaarheid

Video is het medium waarmee je jouw zichtbaarheid significant verhoogt en blijft verhogen. Zo ben jij top of mind

Video's verhogen jouw omzet

Reclame spot of youtube video, bedrijfsvideo of productvideo… elke video heeft het potentieel je omzet sterk te verhogen.

Heb je vragen over video marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op . We bespreken graag de mogelijkheden.
Kiezen voor video is makkelijk eens je ziet hoe je klanten reageren en
wat het doet met je omzetcijfers.