Midas testimonials

Midas testimonials

you can only make a first impression once.
Wanneer je zelf beweert hoe goed je diensten of producten wel zijn, kan dat protserig overkomen. Wanneer anderen de lof zwaaien over je bedrijf of dienstverlening wordt dat eerder gezien als een geloofwaardige getuigenis.

Getuigenissen van klanten worden sinds jaar en dag gebruikt als een vorm van mond tot mond reclame. Testimonials laten een goede indruk na bij je potentiële klanten.

Koppel de kracht van een video testimonial aan het enorme bereik van het internet en je hebt een winnende combinatie.

Testimonials zijn ook ideale content om te verspreiden via je website en Social Media zoals Youtube, Facebook en Twitter.

Internet is een ideaal medium voor video. Webvideo is bijzonder populair onder surfers, 4 op de 5 bezoekers van een site zullen eerder doorklikken naar een video dan een tekst te lezen.

Benut absoluut deze kans om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten en maak het onderscheid met je concurrenten!

Deze reeks van authentieke testimonials werden gedraaid in opdracht van Midas, de specialist van wagen onderhoud.

Hierbij de doelstelling van Midas in eigen woorden:

Ik ben communicatie verantwoordelijke voor Midas en wij zochten eigenlijk een manier om de merkervaring die onze klanten hebben over te brengen naar niet-klanten. We dachten dat testimonials eigenlijk het echte verhaal van onze klanten wel een heel goede manier zou zijn om dat te doen. De testimonials zijn in ons bedrijf zeer goed ontvangen.

Wil je ook een video op maat van jouw bedrijf en doelgroep?

Men was zeer positief over de manier waarop onze klanten eigenlijk over ons denken, zonder dat we de klanten iets in de mond hebben gelegd. Aan de andere kant waren er ook mensen die het bijna niet konden geloven dat het eigen klanten waren, zo positief waren ze. We hebben een online bannering campagne gedaan waarbij we linken naar een speciale youtube pagina waar ze op gehost staan. We plaatsen ze ook op de homepage van onze website en binnenkort beginnen we met de testimonials te integreren in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, zodat mensen die erop klikken hier ook weer het verhaal van de klanten horen en dan zo terecht komen op onze website. Ik denk dat video als communicatiemiddel zeer goed is omdat het uiteindelijk audio als video combineert en als het in een online omgeving wordt gebruikt is het ook nog betaalbaar wat niet altijd gezegd kan worden van TV bijvoorbeeld.
Wendy Van Dam

Marketing manager Midas België

Wendy Van Dam

Wat zijn de voordelen van een professionele video?

Bereik de juiste doelgroep

Jouw doelgroep vindt jouw video’s op de plekken waar zij vertoeven en actief zijn. De juiste video op de juiste plek.

Meer zichtbaarheid

Video is het medium waarmee je jouw zichtbaarheid significant verhoogt en blijft verhogen. Zo ben jij top of mind

Video's verhogen jouw omzet

Reclame spot of youtube video, bedrijfsvideo of productvideo… elke video heeft het potentieel je omzet sterk te verhogen.

Heb je vragen over video marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op . We bespreken graag de mogelijkheden.
Kiezen voor video is makkelijk eens je ziet hoe je klanten reageren en
wat het doet met je omzetcijfers.