ABS BOUWTEAM

ABS BOUWTEAM

“Top architectuur en aannemingen onder de noemer ABSoluut architectuur

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur. Het bedrijf werd in 1990 overgenomen door architect Anton Gonnissen. Ondertussen telt het team 25 interne medewerkers, schrijven ze meer dan 1200 gebouwen op hun palmares en gingen ze boeiende samenwerkingen aan met gerenommeerde Belgische architecten.
Zeker wie zoekt naar kwaliteit en duurzaamheid zonder aan schoonheid en wooncomfort in te boeten, kiest voor ABS Bouwteam. Naast die jarenlange ervaring, vakkennis en zin voor architectuur willen ze vandaag ook meerwaarde in hun vak en sector genereren. ABS bouwteam bouwt maatschappelijk verantwoord en daarbij zijn aspecten zoals een zorgzame ruimtelijke ordening, duurzame energie en de keuze voor hoogwaardige materialen hen niet vreemd. Kortom: ABS bouwteam wil wonen voor hun klanten veiliger, duurzamer en mooier maken. Want zo wordt ook de wereld met elke realisatie een tikkeltje mooier.

Mooie en oprechte woorden van een topbedrijf!

Movid ondersteunt ABS bouwteam op gebied van hun videoproductie en videomarketing. We zijn erg blij dat we voor hen op regelmatige basis topkwalitatieve video’s kunnen draaien. Bij uitbreiding van deze video’s leveren we ook Social Media content aan zodat ABS voldoende middelen heeft om hun ideale doelgroep te bereiken.

Zoals met al onze klanten streven we een top samenwerking na op lange termijn, dus het doet deugd dat het gevoel wederzijds is.”Video: De visie van ABS bouwteam
Doel: Een inspirerende CEO aan het woord

Wil je ook een video op maat van jouw bedrijf en doelgroep?

Het hoeft geen lang betoog om mijn tevredenheid uit te drukken. Dus bedankt voor de eerste video. We hadden geluk met de sneeuw maar good things happen to good people… en de kwaliteit is top!
Anton Gonnissen

ABS Bouwteam

Anton Gonnissen

Wat zijn de voordelen van een professionele video?

Bereik de juiste doelgroep

Jouw doelgroep vindt jouw video’s op de plekken waar zij vertoeven en actief zijn. De juiste video op de juiste plek.

Meer zichtbaarheid

Video is het medium waarmee je jouw zichtbaarheid significant verhoogt en blijft verhogen. Zo ben jij top of mind

Video's verhogen jouw omzet

Reclame spot of youtube video, bedrijfsvideo of productvideo… elke video heeft het potentieel je omzet sterk te verhogen.

Heb je vragen over video marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op . We bespreken graag de mogelijkheden.
Kiezen voor video is makkelijk eens je ziet hoe je klanten reageren en
wat het doet met je omzetcijfers.