Ons ervaren team levert geweldige resultaten

MOVID

connecteert bedrijven met hun klanten.

Video gaat om connectie, we smeden een band met de kijkers…

Meer dan 15 jaar ervaring

Succesvolle projecten

Movid wordt gerund door Wim Symoens, in samenwerking met enkele getalenteerde medewerkers. Wim is een zeer ervaren video producer gespecialiseerd in video van de nieuwste generatie. Hij produceerde video’s voor tal van bekende bedrijven zoals ABinbev, Philips , Levis, Telenet en ondersteunt dagelijks tal van bedrijven in hun groei door middel van de productie van waardevolle video en het geven van video marketing advies.

MOVID

maakt jouw marketing future proof

Video is vandaag en in de toekomst het sterkste platform om je boodschap te verspreiden.

Jouw verhaal, in de taal van je publiek.

Video is vandaag niet meer weg te denken. Ook in de toekomst zal het aandeel blijven groeien. We worden overspoeld met video op alle mogelijke plaatsen.

De video producties van MOVID springen eruit. Ze zijn niet enkel gemaakt door professionals. Ze bevatten sterke doordachte inhoud en emotie op maat van jouw publiek. We zorgen dat de stijl van communiceren perfect juist zit. Ze spreken jouw publiek aan en ze zetten aan tot actie en engagement.

MOVID

brengt beweging

Ons werk zorgt voor beweging. Beweging bij de kijkers van onze video’s en beweging bij de bedrijven die de video’s inzetten.

Of het nu gaat om kleinschalige producties zoals instructiefilms en testimonials, of grote kwalitatieve en professionele bedrijfsfilms, de impact van video is enorm.

Ons team volgt het internet gebeuren van zeer dichtbij en door de populariteit van online video zijn we ons gaan specialiseren in video marketing.

Uit ervaring kunnen we garanderen dat video een grote impact zal hebben op je online aanwezigheid en reputatie. Met de juiste ondersteuning bekom je een optimaal rendement.

We helpen je graag met het integreren van video in een marketingcampagne of kom met ons praten over het opzetten van je eigen video productie!

Bedrijven die video inzetten in hun marketing groeien het snelste

video productie door Movid

MOVID

versterkt je merk

We helpen je om video te integreren in je marketing strategie voor een optimaal en duurzaam resultaat.

Wim Symoens

Wim Symoens

-

-

-

-

We bespreken vrijblijvend jouw project

Stuur hier een bericht

Vul het formulier in, we contacteren je snel.

Kom tot nieuwe inzichten

We bespreken jouw project, je doelen en de mogelijkheden.

w

Vrijblijvende offerte

We geven je een vrijblijvende offerte inclusief gratis advies.