Vrijblijvende video aanvraag

Your best shot, starts here!

Vul het onderstaande formulier in. We krijgen op die manier al een eerste blik op jouw project, je bedrijf en de timing. We nemen heel snel contact op om alles tot in detail te bespreken.

Let’s talk video:

Vertel iets meer over je project

Soort project

No Big Rush

When Its Ready

En nu?

Neem je contact met ons op via bovenstaand formulier, dan krijg je van ons heel snel een telefoontje. Dankzij het formulier krijgen we zicht op de basis van jouw project. We plannen graag een meeting om jouw, je bedrijf en je doelstellingen beter te leren kennen. Het proces ziet er zo uit:

We Meet

Heb jij een idee? Of wil je je doelgroep op een hedendaagse manier aanspreken?
We wisselen graag gedachten uit. We laten de creativiteit graag stromen tijdens een intakegesprek. Alle details komen aan bod, je doelgroep, je doelstellingen, deadlines,…
Het idee wordt omgezet in een plan!

We Create

We gaan aan de slag met alle ideeën, verwachtingen en doelstellingen.
We gaan na welke soort video meest geschikt is om jouw boodschap op een efficiënte manier over te brengen.  We houden rekening met jouw imago, jouw doelgroep en het beoogde doel. We schrijven een script volledig op jouw maat. Jouw idee krijgt nu echt inhoud en vorm!

We Direct

Eens het hele plan gekend is, nemen we alles volledig in handen. Vanaf nu ben jij zorgenvrij.
Het script, de locatie, acteurs, rekwisieten,belichting, geluid, camera, … alles wordt door ons voorzien. Alles wordt miniscuul tot in het detail voorbereid en gepland.
Tientallen mensen maken zich klaar om je idee om te zetten in video.

We Film

Eindelijk is het zover. Jouw idee wordt omgezet in beelden.
Hier houden we van. Dit is waar wij in schitteren. We filmen, regiseren, creëren, animeren,… we draaien bij jouw ter plaatse of op specifieke locaties. Niets is onmogelijk, zelfs de sky is met drones binnen bereik.
Jouw idee letterlijk omgezet in “Actie!”.  

We Edit

Eens al het beeldmateriaal is gemaakt en verzameld begint de magie van het editen. We zijn uiterst gespeciliaseerd in het monteren van video, animatie en special effects. We passen de beelden aan in functie van de bestemming. Hollywood of youtube, jouw bedrijf zal altijd professionaliteit uitstralen.  
Jouw idee en jouw bedrijf verdienen “The perfect shot”

We Present

Na het filmen en monteren is het tijd dat jouw nieuwe video wordt gepresenteerd. Afhankelijk van de doelstellingen zorgen wij samen met jouw voor de perfecte lancering van je nieuwe video’s. Met de juiste aanpak optimaliseren we de impact van jouw perfecte video. 
Stel jouw idee voor aan de wereld!

Ik werkte met Wim samen op diverse projecten voor Stichting tegen Kanker. Onze mooiste realisatie waren de virtuele labobezoeken van 2020 waarin we de donateurs een blik achter de schermen gaven bij de onderzoekers. Hij straalt ongelofelijke expertise uit in project management en was ook inhoudelijk als regisseur zeer sterk. Hiernaast omringt hij zich met de beste mensen. ideaal als project manager! We werkten zeer complementair en heb heel wat van hem geleerd. Ik kan dan ook iedereen aanraden om met Wim in zee te gaan voor alles wat met video te maken heeft.

Gert-Jan Loix

Stichting tegen Kanker

Dag Wim en collega’s

ik wilde jullie zeker nog laten weten dat het filmpje zeer positief onthaald werd door Anne Teresa De Keersmaeker en de genodigden op het event. Nogmaals hartelijk dank!

Groeten en fijn weekend,
Anja

Anja Tys

Antwerp Management School