De 3 video’s die je website nodig heeft!

dec 11, 2017
Wim Symoens

Wim Symoens

11 dec, 2017

[vc_row][vc_column][vc_heading title=”Above The Fold”][vc_column_text]Je hebt maar 1,5 seconde om een bezoeker te overtuigen om op jouw website te blijven.
Een Above The Fold video is het eerste wat bezoekers zien alvorens naar beneden te scrollen.
Zorg dus dat je meteen impact maakt!
Bewegende beelden verlengen de aandachtsspanne, waardoor je meer tijd hebt om je bezoeker te tonen waar je voor staat.
Je kan straight to the point je dienst of producten etaleren.
Maar je kan ook een gevoel opwekken bij je bezoeker door een sfeer te bepalen.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=egD4ZfQme2E”][vc_testimonial_slider][vc_testimonial name=”” author_dec=”” position=”Developer”]Verkoop is psychologie.
Geef niet alleen informatie, maar ook een gevoel.[/vc_testimonial][/vc_testimonial_slider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_heading title=”Testimonials”][vc_column_text]De beste reclame is nog steeds mond aan mond reclame.
Zorg voor geloofwaardigheid met authentieke video testimonials van tevreden klanten.

Let op! Er staat heel bewust: authentiek! Never fake it.

Testimonials werken omdat ze geen sterke sales pitch hebben, ze komen over als een objectieve mening van iemand die dezelfde beslissing moest maken als je bezoeker.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=86&v=u5p9WqMcLPs” title=”Video testimonial van Groep Dockx voor DP Consulting.” css=”.vc_custom_1512067789794{margin-top: 15px !important;}”][vc_testimonial_slider][vc_testimonial name=”” author_dec=”” position=”Developer”]Een¬†testimonial geeft je bezoeker het¬†vertrouwen dat je een goede keuze bent.[/vc_testimonial][/vc_testimonial_slider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_heading title=”Corporate Video”][vc_column_text]Je visitekaartje op beeld.
Investeer daarom in een goede, kwalitatieve corporate video.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/h610VH_XX-E”][vc_testimonial_slider][vc_testimonial name=”” author_dec=”” position=”Developer”]Een corporate video geeft weer waar je voor staat en wie je bent.[/vc_testimonial][/vc_testimonial_slider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_button title=”Tell me more!” button_width=” btn_fw” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.clickablevideo.eu%2Fcontact%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Elke onderneming start met een idee. Wij zetten dat idee om in beeld!

Heb je vragen over video of marketing? Onze video experts geven graag advies.

I

Hoe ga je van start met video?

We helpen je graag en leggen je uit hoe jouw videoproject van A to Z vorm kan krijgen.

Onze diensten

Professionele video marketing doet groeien

Video marketing is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe zet jij video’s in om je bedrijf, je product en je klanten in de spotlight te zetten?

Op zoek naar een professionele aanpak? Duw op onderstaande knop, vertel ons in een kort formulier over je project en wij nemen snel en vrijblijvend contact met jou op.

Ontdek meer