Hoe een IT specialist uitblinkt in creatieve communicatie

Wim Symoens

1 jun, 2020

Anubex is een Belgisch IT bedrijf gespecialiseerd in het updaten van verouderde IT platformen. Anubex begreep terecht dat video de beste manier is om toekomstige cliënten te informeren over hun expertise.

Voor Anubex is het van essentieel belang om de complexe workflow te visualiseren op een eenvoudig te begrijpen manier. En, het is belangrijk om extra informatie aan de video toe te voegen zonder hem te overladen of hem onnodig lang te maken.

Deze animatievideo is geproduceerd in nauwe samenwerking met het management team van Anubex. Eén van de uitdagingen bij de productie van de video was dat de volledige workflow en alle activiteiten van Anubex zich afspelen in cyberspace. Er bestond geen enkele visuele weergave van de processen waar we ons op konden baseren. Ieder onderdeel van het proces moest op een symbolische manier gevisualiseerd worden.

Bekijk hier de Movid

Vervolgens was het voor Anubex essentieel om de kijker/prospect door te sturen naar de website om daar meer relevante info te vinden. We stelden voor om een transparante interactieve laag aan de video toe te voegen. Op die manier kan de gebruiker op een hotspot klikken, dan komt er een slide-in tevoorschijn waar de gebruiker meer informatie kan bekomen. Van daaruit is het eenvoudig om door te klikken naar een specifieke webpagina, waar nog meer informatie te vinden is.

Wat deze Movid’s echt interessant maakt, is dat ze interactief blijven zelfs wanneer ze gedeeld worden via sociale media zoals Facebook, Linkedin, Twitter en andere platformen. Op die manier kunnen kijkers en prospects zelf de video gaan verspreiden.

Anubex is een internationaal gereputeerde firma die gespecialiseerd is in de migratie en de transformatie van complexe IT infrastructuren naar nieuwe systemen die tegen de toekomst bestand zijn, zoals mobiele platformen en cloud computing.

Het is opmerkelijk dat Anubex er in slaagt deze migratie uit te voeren zonder het hele systeem tijdelijk stil te leggen. De oude systemen worden getransformeerd naar de nieuwere versies zonder downtime en complicaties voor de betrokken gebruikers.

De expertise en de technologie van Anubex wordt geraadpleegd door sommige van de grootste merken ter wereld, zoals Air France, Alcatel Bell, Citibank, Deutsche Bank, Ford Motor Company enz.

Het is dan ook met plezier dat we Anubex kunnen helpen bij het wereldkundig maken van hun expertise. Op deze manier wordt hun deskundigheid zoveel mogelijk verspreid naar toekomstige klanten en andere mogelijke opdrachtgevers.

P.S. Op het moment van dit schrijven is de Anubex website nog onder constructie.

Denk je zelf aan het opzetten van een videocampagne? We bieden momenteel een gratis introductie van 45 minuten over hoe video marketing tot bijzondere resultaten zal leiden. Klik hier en claim je afspraak.

Elke onderneming start met een idee. Wij zetten dat idee om in beeld!

Heb je vragen over video of marketing? Onze video experts geven graag advies.

I

Hoe ga je van start met video?

We helpen je graag en leggen je uit hoe jouw videoproject van A to Z vorm kan krijgen.

Onze diensten

Professionele video marketing doet groeien

Video marketing is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe zet jij video’s in om je bedrijf, je product en je klanten in de spotlight te zetten?

Op zoek naar een professionele aanpak? Duw op onderstaande knop, vertel ons in een kort formulier over je project en wij nemen snel en vrijblijvend contact met jou op.

Ontdek meer

Chat GPT + Video Marketing

Chat GPT + Video Marketing

Hoe kan je Artificial Intelligence of ChatGPT gebruiken om je videomarketing te verbeteren?   ChatGPT + Video Marketing? ChatGPT kan effectief...

Lees meer